Gallery

PC060685 OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Join us on WeChat

qrcode_for_gh_057c17d8980e_258

Join us at Facebook

Over Dragons Businessclub

Waarom een Chinese businessclub?

chinese dragons business clubDragons Businessclub is de eerste landelijke businessclub voor alle Chinese en Nederlandse ondernemers en professionals in Nederland die actief zijn op het vlak van China-business. De voertaal binnen de businessclub is voornamelijk Engels en Nederlands.
Daarnaast beheersen de meeste deelnemers van Dragons Businessclub de Chinese taal (Mandarijn en Kantonees).

Kennis en ervaring uitwisselen over China-business

Dragons Businessclub is ontstaan omdat er binnen de groep jonge Chinese ondernemers en professionals (2e en 3e generatie Chinezen) in Nederland behoefte is aan een zakelijk netwerk om kennis en ervaring uit te wisselen en nieuwe contacten op te doen op het vlak van China-business.

Deze groep staat met beide benen in de Nederlandse samenleving, is hier goed geïntegreerd, maar voelt zich ook verbonden met haar Chinese achtergrond. Zij realiseert zich dat China economische mogelijkheden biedt en deelt onderling gezamenlijke interesses om zaken te doen tussen Nederland en China.

Dit bericht is ook beschikbaar in: Engels