Gallery

PC060685 OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Join us on WeChat

qrcode_for_gh_057c17d8980e_258

Join us at Facebook

Christmas Charity Event – 20 December 2011 in Rotterdam

Dragons Businessclub Christmas Charity Event / 5-jarig jubileum – 20 December in Rotterdam

De volgende bijeenkomst van Dragons Businessclub is op dinsdag 20 december in het Zalmhuis in Rotterdam. Dit jaarlijks Christmas Charity Event wordt dit keer een bijzonder feestelijke bijeenkomst en staat in het teken van ons 5-jarig jubileum en dat gaan we met onze members en zakelijke relaties vieren! Tevens wordt de Dragons Business Award 2012 geintroduceerd voor een member als de meest veelbelovende (jonge) ondernemer. Nadere informatie volgt t.z.t. Houd svp deze site in de gaten. Dragons Businessclub members en speciale genodigden zullen hiervoor een persoonlijke uitnodiging ontvangen.

Dragons Businessclub, Commissie Events

_________________________________________________

Dragons Businessclub Christmas Charity Event / 5th anniversary – 20th December in Rotterdam

The next business event of Dragons Businessclub will be held on Tuesday, 20th December at the Zalmhuis in Rotterdam. This annual Christmas Charity Event will be a very special and festive event and is dedicated to our 5th year anniversary. We want to celebrate this event with our members and business relationships. We also introduce the Dragons Business Award 2012 for a member as the most promising (young) entrepreneur. Further information will follow in due course on this website. Please check our website regulary. Dragons Businessclub members and special guests will receive a personal invitation.

Dragons Businessclub, Commission Events

Comments are closed.