Gallery

PC060685 OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Join us on WeChat

qrcode_for_gh_057c17d8980e_258

Join us at Facebook

Announcement Beach Party 26 August / Vooraankondiging Summer Beach Party 26 augustus

De jaarlijkse Dragons Businessclub Summer Beach Party vindt plaats op vrijdag 26 augustus in Scheveningen!
We zijn momenteel druk bezig met de voorbereidingen. Het belooft weer een fantastisch feest te worden met een Lucky Draw met aantrekkelijke prijzen, swingende muziek, lekker eten en drinken in zomerse sfeer. Dit evenement is toegankelijk voor Dragons Businessclub members, sponsors en geinteresseerden.
Members, sponsors en speciale gasten van Dragons Businessclub zullen uiterlijk eind juli een persoonlijke uitnodiging met het programma en de locatie ontvangen. Nadere informatie volgt ook binnenkort op deze website.

Commissie Events
Dragons Businessclub

——————————-

The annual Dragons Businessclub Summer Beach Party will take place on Friday 26th of August in Scheveningen!
We are currently preparing. It promises to be a great party with a Lucky Draw with attractive prizes, swinging music, good food and drinks in a summer atmosphere. This event is open to Dragons Businessclub members, sponsors and interested parties.
Members, sponsors and special guests of the Dragons Businessclub will receive a personal invitation by the end of July with the program and venue. Further information will follow soon on this website.

Committee Events
Dragons Businessclub

Comments are closed.