Gallery

PC060685 OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Join us on WeChat

qrcode_for_gh_057c17d8980e_258

Join us at Facebook

Chinees Nieuwjaar 2010

Viering Chinees Nieuwjaar en Netwerk Lunch, 17 februari 2010 in Rotterdam,

_DSC8825

Op woensdag 17 februari werd het Chinees Nieuwjaar op een grootse wijze gevierd in Rotterdam. Op die dag werd overdag een evenement neergezet, dat de Chinese cultuur op de kaart zette, waar veel Rotterdammers en genodigden plezier aan beleefden en waar het zakenleven ook zijn voordeel uit kon halen.

Het publiek kon genieten van de openingsceremonie van de Leeuwen- en Drakendansers in de omgeving van de West-kruiskade en het Kruisplein, ook wel het Chinatown van Rotterdam genoemd. Ook was er voor hen een uitgebreid programma in het Wijkpark aan de West-kruiskade met braderie, activiteiten voor kinderen en optredens van artiesten.

Voor bedrijven die zaken doen met Chinezen in Nederland en/of met China of geïnteresseerd zijn zakendoen in China, was er volop gelegenheid om te netwerken. Er was een netwerklunch georganiseerd tussen 12.45 en 14.30 uur in het restaurant van cultureel centrum WATT, waar onder andere de loco-burgemeester van de gemeente Rotterdam en de Chinese ambassadeur bij aanwezig waren. Ook was er in het wijkpark overdag gelegenheid in een speciale VIP-tent verder te netwerken en tevens de optredens van artiesten dichtbij mee te maken.

De werkgroep Chinees Nieuwjaar werkte onder de vlag van de Winkeliersvereniging Cityboulevard Rotterdam en haar samenwerkingspartners: de Dragons Businessclub en het European China Centre Rotterdam (ECC Rotterdam B.V.)

Voor meer informatie www.chinafestivalrotterdam.nl

Bekijk de foto\’s van het evenement.

Comments are closed.