Gallery

PC060685 OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Join us on WeChat

qrcode_for_gh_057c17d8980e_258

Join us at Facebook

Discussieforum 2 april 2007 in Amsterdam

Op maandagavond 2 april 2007 organiseerden ASiA (Azie Studies, Universiteit van Amsterdam) en IIAS (Institute for Asian Studies, Leiden), in samenwerking met CPIPF (Stichting Chinese Politieke Integratie & Participatie Fonds), een discussieforum in Amsterdam. In dit forum werd ondermeer ingegaan op de verschillen in ondernemerschap en politieke participatie tussen Chinese en Turkse gemeenschappen (tweede generatie) in Nederland. Dit interessante forum vond plaats van 18.45 – 21.45 uur bij de Universiteit van Amsterdam, gebouw Oudemanhuispoort, zaal D008 (eind Kloveniersburgwal of Oudezijds Achterburgwal) in Amsterdam. Deelname aan het forum was kosteloos.

Comments are closed.