Gallery

PC060685 OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Join us on WeChat

qrcode_for_gh_057c17d8980e_258

Join us at Facebook

Bijeenkomst mrt 2007 WTC Rotterdam

Datum was: donderdag 29 maart 2007
Locatie was: Beurs – World Trade Center Rotterdam

Na een aantal succesvolle themabijeenkomsten van de Dragons Businessclub was het weer tijd voor een informele netwerkborrel. Op donderdag 29 maart vond een netwerkborrel van de Dragons Businessclub plaats in de Art Gallery van het Beurs – World Trade Center in Rotterdam.

Jonge Chinese ondernemers en professionals hadden daar weer de gelegenheid om gezellig bij te praten in een informele setting onder het genot van een drankje en een hapje. Zij konden daar contacten opdoen met Westerse bedrijven en instellingen die zakendoen met Chinese bedrijven in Nederland en China/Hong Kong en vice versa. De netwerkborrel was van 17.00 – 20.00 uur. Om 19.30 uur vond er een lucky draw plaats.

De netwerkborrel was mogelijk gemaakt door het Ontwikkelingsbedrijf Rotterdam, Sinova Europe BV, Persona Grata Recruitment en het Beurs-World Trade Center.

Bekijk de foto’s van het evenement.

Comments are closed.