Gallery

_OM10183 _OM10182 _OM10181 _OM10179 _OM10178 _OM10177 _OM10173 _OM10172

Join us on WeChat

qrcode_for_gh_057c17d8980e_258

Join us at Facebook

Missie en visie

Dragons Businessclub is een platform voor het op- en uitbouwen van Chinese en Nederlandse contacten en netwerken ter vergroting van de economische kansen in Nederland en China. Zij vervult een brugfunctie tussen de Chinese ondernemers en professionals en het bedrijfsleven in Nederland en de Nederlandse overheid.

Dragons Businessclub heeft de ambitie om door te groeien naar een kenniscentrum voor ‘China-business’ in Nederland. Een kenniscentrum dat zich richt op Chinese en Nederlandse ondernemers en professionals die het zakendoen met Chinezen in Nederland en/of in China. De visie van deze businessclub is dan ook: het bundelen van de kwaliteiten van Chinese en Nederlandse ondernemers en professionals ter vergroting van de economische kansen en mogelijkheden in Nederland en China met respect voor elkaars culturen.

Naast het zakelijke aspect levert Dragons Businessclub ook een maatschappelijke bijdrage aan de Chinese gemeenschap in Nederland. Hierbij valt bijvoorbeeld te denken aan fundraising tijdens de jaarlijkse Christmas Charity Event ten behoeve van een maatschappelijk doel.

Dit bericht is ook beschikbaar in: Engels